Knjige sage

Obilje dobrot

Brskajte po strani, saj si lahko preberete ali naložite obilje dobrot. Tukaj lahko najdete množico dražilnikov, res ogromno dodatkov in tudi brezplačne knjige. Svet Vitezov in Čarovnikov trenutno obsega 2500 let. Potopite se v ta čudežni svet ...

Varovanje zasebnosti in avtorske pravice

Spletna stran je namenjena zabavi, izobraževanju in burjenju zdrave domišljije.

Spletna stran ne uporablja nobenih mehanizmov za pridobivanje vaših osebnih podatkov, na njej ni piškotkov in podobnih programskih dodatkov. Vsaka komunikacija poteka preko e-maila, zato na tej strani ne morete pisati komentarje.

Na voljo je Facebook stran, kjer lahko komentirate in pišete mnenja.

Vse podatke, ki jih boste zaupali skrbniku strani, so varno shranjeni in nikoli ne bodo predmet spletnega ali drugega marketinga. Z vašimi osebnimi podatki ravnamo še strožje, kot to zahteva zakonodaja, saj smatramo, da je vaša zasebnost največja dragocenost. Zatorej ste lahko brez skrbi, da bi vas zaradi morebitnega zaupanja vaših podatkov zasuli tretji ponudniki različnih vsebin ali izdelkov.

Vsa komunikacija poteka preko e-maila, na tej strani ne morete ničesar neposredno kupiti ali plačati. E-knjige lahko kupite preko knjigarniških platform, a tiskane knjige lahko naročite po pošti in plačate po povzetju.

Vse vsebine, objavljene na tej strani so last Bojana Ekselenski.

Lahko jih brezplačno uporabite za osebno zabavo in izobraževanje. V primeru, da bi želeli celoto ali del uporabiti v akademske namene, vam jih rade volje avtoriziram, seveda mora biti uporaba v skladu z akademskimi standardi.

Vabljeni ste, da tudi vi ustvarjate vsebine Vitezov in Čarovnikov. Na teh straneh je ogromno možnih iztočnic, zato le pogumno.

Vaša literarna ali likovna dela bomo rade volje objavili, za kvalitetnejše izdelke se lahko dogovorimo tudi za primerno objavo, kjer boste deležni ustreznega honorarja. Svoje delo lahko prosto objavljate, saj obdržite vse avtorske pravice, a vedno morate navesti idejni vir, oziroma morate na začetku besedila, oziroma v kot likovnega dela objaviti sledečo pasico:

Seveda si lahko pasico zmanjšate na velikost do 90 px, pri manj bo neberljiva.

Imate vprašanja glede varovanja zasebnosti in avtorskih pravic?

Pišite in zagotovo boste deležni ustreznega odgovora.