Knjige sage

Obilje dobrot

Brskajte po strani, saj si lahko preberete ali naložite obilje dobrot. Tukaj lahko najdete množico dražilnikov, res ogromno dodatkov in tudi brezplačne knjige. Svet Vitezov in Čarovnikov trenutno obsega 2500 let. Potopite se v ta čudežni svet ...

O projektu

(nadaljevanje uvodne strani)

A povest ni zgolj križanje mečev in magije med belimi in črnimi, temveč veličastno pričanje o propadu sveta. Pot v pekel je namreč tlakovana z najboljšimi nameni in najplemenitejšimi cilji.

Kaj vlada svetu? Koga množice kujejo v zvezde?

Svet tone v vse večje razlike med tistimi, ki imajo, in tistimi, ki nimajo. Elita na vrhu je popolnoma pozabila, na čigavih ramenih grabi v nebo. Afla plenilci na vrhu finančnih prehranjevalnih verig tekmujejo, kdo ima več in večje palače, več in večje jahte, letala in več ljubic, oziroma ljubimcev. Politična ureditev zahodne demokracije služi izključno eliti. Desni, levi in oni vmes so zlizani s financerji njihovega vztrajanja na oblasti in sklenili so zaroto proti malim ljudem. Na razne načine jemljejo revnim in dajejo bogatim. Pohlep, samoveščnost, strah pred izgubo, ljubosumje, so temelj moči sile kaosa.

Zahodna demokracije kliče Elejlo iz peklenskih meglic, naj pride in zavzame svoj naravni položaj na piedestalu ideala smrtonosnih predatorjev duš.

In ljubka sila Elejle se je odzvala temu klicu.

Ste pripravljeni za nastop pekla na zemlji? Ste pripravljeni vzeti usodo v roke in zgrabiti za meč ali magijsko palico? Dobrodošli v čarobnem svetu Vitezov in Čarovnikov!

Komu so knjige namenjene?

Vsem razmišljujočim ljudem in tudi vsem ljubiteljem kvalitetne sodobne fantazije. Knjige so pisane tako, da bo vsak zase našel to, kar išče.

Če ste ljubitelj(-ica) Gospodarja prstanov J. R. R. Tolkiena, Igre prestola G.R.R. Martina in tudi Harryja Potterja J. K. Rowlingove, vam v svetu Vitezov in Čarovnikov ne bo dolgčas.