Knjige sage

Obilje dobrot

Brskajte po strani, saj si lahko preberete ali naložite obilje dobrot. Tukaj lahko najdete množico dražilnikov, res ogromno dodatkov in tudi brezplačne knjige. Svet Vitezov in Čarovnikov trenutno obsega 2500 let. Potopite se v ta čudežni svet ...

Votlina skrivnosti

 Arheološki triler, ki preide v tehnološko srhljivko

Osupljivi triler je uvod v Mešaraha.

Za vse, ki imate radi zarote in skrivnosti Dana Browna in Davida Gibbinsa!

Angleška zvezdniška arheologa dr. Neil Dick Dickson in dr. Mary Smith na znanem najdišču Kumran ob Mrtvem morju najdeta nenavadno, od sveta izolirano votlino. Kmalu se izkaže, da votlina ni bila izolirana brez razloga. Znanstvena radovednost, iskanje akademske slave in s tem povezanega statusa, na dan izvrže prekletstvo, ki ne bi nikoli smelo v svet sredi 21. stoletja.

Izkaže se, da najdeni artefakti prihajajo iz nekega drugega sveta, iz popolnoma tujega vesolja. Začnejo se dogajati nenavadnosti. Vplete se skrivnostni red MAGNA ORDO SANCTUM SPIRITUS, ki deluje pod okriljem Katoliške cerkve.. Pojavi se tudi Marijin red iz Magdale. Svoje piskrčke pristavijo razne tehnološke agencije, teroristične in protiteroristične skupine.

Zvezdniška arheologa, Mary in Neil, postaneta begunca, ki so jim za petami vsi, ki se želijo dokopati do ključa skrivnosti vsemogočne moči. Marijin red iz Magdale želi izvesti strašen obred - udejanjenje Elejle. Krvna daritev nedolžnega, torej novorojenčka, rojenega iz grešne zveze zaradi Marijinega posega spodleti in sproži se rojstvo pekla na zemlji… dobesedno. Oder za nastop Elejle in peklenskega zbora damejahov in kerkešev je pripravljen.

Ste pripravljeni tudi vi?

Dodatek: Dodatki - PDF | Dražilnik 1 - PDF

(stran v izdelavi)