Knjige sage

Obilje dobrot

Brskajte po strani, saj si lahko preberete ali naložite obilje dobrot. Tukaj lahko najdete množico dražilnikov, res ogromno dodatkov in tudi brezplačne knjige. Svet Vitezov in Čarovnikov trenutno obsega 2500 let. Potopite se v ta čudežni svet ...

Vitezi in Čarovniki: Vladavina indigo otrok

PREDSTAVITEV 6. 8. 2020 Vodni stolp

O predstavitvi so pisali Novi tednik, Celjan, V Fokusu ...

Vladavina indigo otrok je vaša vstopnica za prvo vrsto, od koder boste imeli najlepši pogled na konec sveta. Bližajočo Apokalipso ne izzovejo hudobni zobatci iz vesolja ali demoni iz podzemlja, temveč družbeni sistem Zahoda, ki ga vsi imamo za nekaj samoumevnega in ne vemo, kaj bi ga lahko nadomestilo.

Boris postane nekakšna zvezda na sceni geekov, saj s svojo diplomsko nalogo razkriva ranljivost do tedaj v teoriji in praksi potrjevano neranljivost sodobnega storitvenega omrežja. Pod pretvezo študijskega potovanja se odpravi po sledeh tragičnega zaključka Votline skrivnosti. Kmalu se dokoplje do šokatnih odkritij.

V Drugotnosti Boris v vlogi Mešaraha po končani državljanjski vojni Diluala prisili vilinsko rešgejo v srečanje. Marko in Berta se vse bolj zavedata, da Mešarah ni to, kar naj bi po njunem moral biti. Obred Pemej se vse bolj odmika, zlasti Marko je vse bolj nestrpen.

Razviti svet s parlamentarno demokracijo in kapitalizmom se znajde na robu svoje zadnje in najbolj uničujoče krize. Notranja nasprotja so desegla raven, ki ne omogočajo več popravkov ali poti nazaj. Očitno je na površje izplavala zadnja, nerešljiva politična kriza.

Boris in Lučka sta pred poroko. Med zadnjimi pripravami se začne ...

Vladavina indigo otrok je vaša vstopnica do prve vrste v gledališču Apokalipsa.

Oglejte si torej konec našega sveta iz najboljših možnih sedežev.

  Dražilnik ePub