Knjige sage

Obilje dobrot

Brskajte po strani, saj si lahko preberete ali naložite obilje dobrot. Tukaj lahko najdete množico dražilnikov, res ogromno dodatkov in tudi brezplačne knjige. Svet Vitezov in Čarovnikov trenutno obsega 2500 let. Potopite se v ta čudežni svet ...

Padec svetih

Povesti iz sage Vitezi in Čarovniki

Druga knjiga Trilogije o Vesoljnem carstvu

Timeus IV Simidal je bil zadnji polvilinec pravljične dinastije, rojene iz človeške in vilinske krvi. Med obleganjem Wendenburga, super-prestolnice cesarstva, je majordom Trona, dvorni knez Abram Holgar, s prevaro izvedel dvorni udar. V enem mahu se je želel odkrižati ostankov polvilinske dinastije in se ustoličiti kot novi vladar. Mladi naslednik Timeus IV se je uspel v spremstvu strica Georja in skupinico fanatičnih varuhov, elešejev, izmuzniti iz cesarske palače.

Pot jih je vodila skozi najbolj razvpiti mestni sektor Tamraih, kjer so jim pomagali zvodnik, orčja sužnja, vodja tihotapcev, dezerterji in begunci.

Njihov beg je potekal sočasno z dramatičnim Padcem, ko so se na nebu prikazali tzevogi, leteče zveri Vesoljnega carstva. Carski lord Apofis, v družbi meašik Marise in Elise, je zaprl past in Svetovno cesarstvo je prenehalo obstajati.

Edino luč starodavne veličine je predstavljal ubežnik Timeus IV. Začela se je temna era Vesoljnega carstva z Elejlo, damejahi in kerkeši. Cesarska palača se je zavila v stoletni molk ...

Wendenburg - čas Padca

Naročilo knjige

[Naročilo tiskane knjige za 8 €] [Nakup ali izposoja E-knjige]

Dodatki | Dodatki PDF | Dražilnik PDF